VÝROBkY

MENU

Magnetické metly

chci přejít do e-shopu

Magnetická metla s feritovými magnety

Magnetické metly umožňují sběr kovových nečistot na podlahách (špon, hřebíků, brusného prachu) v dílnách, továrních halách nebo parkoviších. Díky nastavitelné výšce pojezdu lze magnetickou metlu použít i na nezpevněném povrchu. Model s kolečky umístěnými vzadu je vhodný k uklidu přímo u stroje či stěny.

Magnetická metla s neodymovými magnety

Magnetické metly umožňují sběr kovových nečistot na podlahách (špon, hřebíků, brusného prachu) v dílnách, továrních halách nebo parkoviších. Díky nastavitelné výšce pojezdu lze magnetickou metlu použít i na nezpevněném povrchu. Model s neodymovými magnety se vyznačuje velkou účinností při úklidu.

Magnetická metla šířky 1000 mm

Magnetické metly šířky 1000 mm naleznou především uplatnění při úklidu větších ploch. Použitím této metly ušetříte čas strávený při úklidu a zabráníte víření prachu při zametání. Metla je vybavena pomocným stojánkem, usnadňujícím manipulaci při čištění.

Magnetická metla pro vysokozdvižné vozíky

Magnetickou metlu pro vysokozdvižné vozíky snadno umístíte na ližiny vysokozdvižného vozíku. Je určena především ke sběru kovových nečistot na velkých plochách. S metlou se dobře manipuluje a jednoduše se čistí.

Magnetická metla pro úklidové vozíky

Magnetickou metlu pro úklidové vozíky jednoduše umístíte na přední nebo zadní část úklidového vozíku. Je určena především ke sběru kovových nečistot na velkých plochách. S metlou se dobře manipuluje a jednoduše se čistí.

Magnetická metla pro rozlehlé plochy a letiště

Magnetická metla slouží ke sběru kovových nečistot (špon, hřebíků, štětin z kovových kartáčů) z letištních ploch. Metlu připojíte za vozidlo vybavené závěsným zařízením. Používáním magnetické metly výrazně snížíte výskyt nežádoucích kovových předmětů na letištní dráze.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram